Home-Bozic2021-12-14T10:31:50+01:00

DESIGN EDITION STYLE GRAPHITE

Mat površina tijela, u kombinaciji sa sjajnim površinama, odaje jednostavnu eleganciju. Bezvremenski dizajn Style Edition savršeno nadopunjuje se s kvalitetom mekih presvlaka RELAXline.

Inspirirajte se

DESIGN EDITION STYLE CASHMERE

Ova jedinica osigurava potpuni komfor pacijenata, integrirana u uzbudljiv interijerski koncept, simbolizira stomatološku ordinaciju u kojoj su kvaliteta, usluga i inovacije najveći prioritet.

Inspirirajte se

DESIGN EDITION STYLE AGAVE

U trijadi dizajna, tehnologije i interijera, ova dizajnerska serija pokazuje savršenstvo do najsitnijih detalja. Boja agave daje elegantan i svjež izgled.

Inspirirajte se

IZDVOJENE AKCIJE U TIJEKU!

Pogledajte sve akcije

EDUKACIJA

Unaprijedite svoje znanje

NOVOSTI

Što je novo u Dentalgrupi?

Pogledajte sve novosti

PRUŽATELJ NAJKVALITETNIJE SERVISNE USLUGE

DENTAL GRUPA

Kvaliteta proizvoda i cjelovita ponuda asortimana, konkurentne cijene i uvjeti plaćanja, stručna pomoć pri odabiru strojeva i materijala, proaktivna i učinkovita servisna služba dostupna na području RH samo su neki od razloga zašto je Dental grupa korak ispred drugih.

UPOZNAJTE NAS

NEWSLETTER

Prijavite se na naš NEWSLETTER i primajte akcijske ponude i prvi saznajte koje su zadnje novosti na području dentalne medicine i tehnike.


Email Adresa *


SERVISNA PODRŠKA

U slučaju kvara na aparatima koji imaju u svom sastavu računala, osigurali smo brzi odaziv preko Team Viewera. Spajanjem preko ove aplikacije možemo u realnom vremenu otkriti i otkloniti većinu programskih probleme. Aplikaciju je moguće preuzeti klikom na ikonu:

NAŠI PARTNERI

Dentalna medicina

VISOKA TEHNOLOGIJA ZA RJEŠAVANJE NAJSLOŽENIJIH PROBLEMA

Dentalna tehnika

NAJSUVREMENIJA OPREMA RENOMIRANIH SVJETSKIH PROIZVOĐAČA

Naslov

Go to Top