Kirurški protokoli zahtijevaju od strane stomatologa i pacijenata usvajanje PPE (osobne zaštitne opreme). Navlake za  cipele moraju izolirati cipele, koje očito mogu unositi zarazne materijale.

U normalnim ambulantnim medicinskim aktivnostima, u kojima se odjeveni pacijent podvrgava operativnoj ili invazivnoj terapiji, mora biti zaštićen i navlakom za cipele. Ručni način stavljanja na cipele neke navlake može za određene kategorije ljudi uzrokovati nelagodu i zahtijevati određeni fizički napor. Čitav proces omatanja folije i obloga cipela provodi se umetanjem cipele u podnožje uređaja. Dizajnirana je posebna potpora (šifra artikla 2910S)  za održavanje ravnoteže u fazama pripreme i konačnom uklanjanju obloga cipela.

Prednost
i
S ORMA-om nije potrebno ručno stavljati posebne navlake u uređaj jer se koristi valjak toplotno skupljivog filma. Nije potrebno kupovati navlake za cipele, a to omogućava uštedu vremena, izbjegava veliku količinu otpada, eliminira potrebu za različitim veličinama navlaka za cipele i rezultira značajnom uštedom troškova.
 

ORMA

automatski „gradi“ navlaku za cipele. Umetanjem noge u otvor termoplastični film se zagrijavanjem “omota” oko cipele i oblikuje navlaku. Premaz se savršeno uklapa, stvarajući totalnu izolacijsku barijeru. Također je vodootporan i ne sprječava ili ometa kretanje. Plastična navlaka traje dulje od slične napravljene od TNT tkanine.
 

Higijena
Uporaba navlake za cipele kao standardni postupak za osoblje i pacijente sinonim je za higijenu i prevenciju. Sve to stvara pozitivan dojam kod pacijenata i smanjuje mogućnost kontaminacije u kirurškim i radnim okruženjima.
 

ORMA
olakšava upravljanje ovim procesom, smanjuje rizike i troškove i naglašava brigu za zdravljem  koja se provodi u ordinacijiu. To je elegantan uređaj, čijom se tehnologijom upravlja mikroprocesorska kartica, s programibilnim kontrolama. Čitav proces omatanja folije i obloga cipela provodi se umetanjem cipele u podnožje uređaja.

U  ORMA-u  nije potrebno ručno “puniti” posebne navlake za cipele jer se koristi valjak toplotno skupljivog filma. Nije potrebno kupovati navlake za cipele, a to omogućava uštedu vremena, izbjegava veliku količinu otpada, eliminira potrebu za različitim veličinama navlaka za cipele i rezultira značajnom uštedom troškova.

Za više informacija skinite PDF:

Ponuda